PRIČA O NAMA

Kompanija PERTINI je lider na tržištu igračaka od 1990. godine.

Grupacija PERTINI-EUROLINE je tih godina započela zajedničku proizvodnju u Italiji u gradu Abbiategrasso nadomak Milana. Asortiman igračaka proizveden u Italiji, po najvišim evropskim standardima, snadbevao je tržište Zapadne i Istočne Evrope, a kasnije i celog sveta.

Nekoliko godina kasnije deo alata ( kalupa za proizvodnju igračaka ) PERTINI prebacuje u Srbiju i nastavlja proizvodnju sa istim kvalitetnim, atestiranim, zdravstveno ispravnim materijalima. Proizvodnja je zadržala isti kvalitet, što je omogućilo da prilikom snadbevanja Istočnog i Zapadnog tržišta, kompanija stekne poštovanje ozbiljnih svetskih kompanija. Pored PERTINI brenda, koji se realizuje po italijanskim licencama i najvišim svetskim standardima, kompanija PERTINI je generalni distributer preko 30 svetski poznatih proizvođača visokokvalitetnih dečijih igračaka i opreme.

Za svo to vreme postojanja, kompanija je napredovala i postala jedna od najuticajnijih i najinovativnijih kompanija u regionu koja svojim širokim asortimanom, kvalitetnim i atraktivnim igračkama postavlja standarde već dugi niz godina. Posle 28 godina poslovanja, PERTINI brend je i dalje sinonim za kvalitet, zabavu i igru!

Kao odgovoran, kooperativan poslovni partner, ali pre svega, zbog renomiranosti PERTINI brenda, kvaliteta i raznolikosti asortimana koji nudi, kompanija je uspostavila, od osnivanja do danas, saradnju sa najeminentnijim i najuticajnijim preduzećima, trgovinskim lancima, obrazovnim i specijalizovanim dečjim ustanovama, kako u regionu, tako i na svetskom tržištu igračaka. Kompanija PERTINI je pravi ambasador Srbije u svetu kada su proizvodnja i distribucija igračaka u pitanju.

Svojom brzom distributivnom i komunikacionom mrežom, kompanija je od prve godine svog postojanja razradila trend, a danas ga i ojačala, da uvoz, proizvodnja i distribucija igračaka u Srbiji ne kasne za svetom, već licencirane igračke poznatih svetskih proizvođača u isto vreme stižu u Srbiju, kada i u sve druge zemlje i gradove sveta. Deca u Srbiji imaju priliku da poseduju igračku istog kvaliteta i atraktivnosti u isto vreme kada i deca u Milanu, New York-u ili Berlinu...

PERTINI pristupa poslovanju sa velikom dozom odgovornosti i integriteta, na osnovu čega sarađuje sa svima koji u fokusu svoje delatnosti imaju decu i dečije interese, kako u zemlji, tako i u svetu. Celu liniju proizvoda, kako uveženih – tako i proizvedenih igara i igračaka, osim kreativnog i dizajn sektora podržava, kreira i kontroliše i tim psihologa i pedagoga što daje edukativniju i ozbiljniju notu celoj liniji proizvoda.
Kao društveno – odgovorna kompanija cilj nam je da kroz naše poslovanje, doprinesemo pozitivnim socijalnim uticajima i na pravilan način integrišemo odgovornu poslovnu praksu. Kao uticajna kompanija, koja posluje duže od 20 godina, u mogućnosti smo da putem naših kanala komuniciranja i kontakata, utičemo na poboljšanje uslova poslovanja, dajući reper ostalim kompanijama u našoj branši. Kao kompanija koja se bavi distribucijom i proizvodnjom igračaka, konstantno se trudimo, da kroz brojne donacije, obezbedimo igračke i socijalno ugroženim grupama i tako omogućimo da mališani uz sebe uvek imaju kvalitetnu igračku koja je BAŠ PO MERI DETETA!!!

Kroz svoje igre i asortiman smo prvi uvrstili na tržište Montesori, STEM i Mindful program, a u našem timu se nalaze pegaozi, psiholozi, Montesori edukatori, obučeni prodavci u maloprodajama koji na pravi način prezentuju i edukativne i trend igračke našim potrošačima.Za pojedine, veoma važne brendove, postali smo ekskluzivni distributeri za Srbiju i region - PLAYMOBIL, PLAYGRO, BRUDER, FEBER, FALCA, BIG, SES CREATIVE, WOWWEE, WIN FUN, DISET, PILSAN, JUMBO, RASTAR, IMC TOYS, DULCOP, BIESE SPORT, ITALVENETA DIDACTICA, LEDRA PLASTIC, CODEX, VIGA TOYS, ANDRONI GIOCATOLI, EASTCOLIGHT.