SARAĐUJTE SA NAMA…

Kao odgovoran, kooperativan poslovni partner, ali pre svega, zbog renomiranosti Pertini brenda, kvaliteta i raznolikosti asortimana koji nudimo, uspostavili smo, od osnivanja do danas, saradnju sa najeminentnijim i uticajnijim ustanovama, kompanijama, trgovinskim lancima i obrazovnim i specijalizovanim dečjim institucijama.

Sa velikom dozom odgovornosti i integriteta pristupamo poslovanju sa svima koji u fokusu svoje delatnosti imaju decu i dečje interese, kako u zemlji, tako i u svetu. Našim edukativnim i didaktičkim materijalom, kao i opremom za decu, redovno snabdevamo preko 500 vrtića i predškolskih ustanova (privatih i državnih) u Srbiji. Svake godine, sarađujemo sa velikim brojem kompanija, korporacija i privatnih firmi, pružajući im najlepši izbor novogodišnjih paketa za decu i vaučera za poklon kupovine.

Naši proizvodi prisutni su u vodećim trgovinskim lancima, kao i na benzinskim stanicama širom Srbije – MOL, EKO, PETROL. Takođe, naše igračke mogu se naći u mnogim privatnim prodavnicama igračaka širom zemlje. U ovom trenutku raspolažemo sa više od 25 maloprodajnih objekata u Beogradu, Novom Sadu, Boru, Čačku, Jagodini, Lazarevcu, Nišu, Leskovcu, Kragujevcu, Kruševcu, Smederevu, Vršcu, Sremskoj Mitrovici, Pančevo, Požarevac, Valjevu.

Naši korisnici imaju poverenja u naš asortiman, njegovu funkcionalnost i kvalitet, i uverili su se da su uz Pertini Toys dobili najbolji miks poslovnih prioriteta. Birajući Pertini Toys, birate profesionalnog, pouzdanog, jakog i dugoročnog partnera.